Papírpoharak

Papírpoharakkal leggyakrabban kávézókban, gyorséttermekben vagy mozikban találkozhatunk hideg vagy meleg italok vásárlásakor, de mint élelmiszeripari csomagolóeszköz is egyre nagyobb szerepet kap, hiszen praktikus, könnyű, jól nyomtatható csomagolószer. A EUROCUP papírpoharak egyedülálló minőséget képviselnek a hazai piacon.

Kiszereléseink

Poharaink igen bő választékban és űrtartalommal készülnek, 1 dl – 5 dl méretig. Állandóan raktáron tartott készletünkben ezeket a kiszereléseket találja meg: 100 / 180 / 220 / 350 / 450 ml.

Alapanyagok

A papírpoharakat leggyakrabban egyféle speciális kartonból készítjük. Az alapanyag egyoldalon polietilén réteggel társított, elsődleges rostanyagból készült karton. A polietilén réteg rendkívül fontos, mert így nagymértékben lecsökken a papír nedvességfelszívó képessége, és alkalmassá válik arra, hogy folyadékokat tároljanak benne. Az egyoldalon polietilénezett kartonokat elsősorban a meleg italokhoz (tea, kávé, forrócsokoládé) használják, de nyugodtan tehetnek bele üdítő italt is.
A papírpoharak elterjedését az is elősegíthette, hogy alapanyaga környezetbarát szempontból kedvezőbb megítélésű, mint a korábban egyeduralkodó polisztirolból vagy polipropilénből gyártott műanyag poharak.

Tesztelés, minőségellenőrzés

A gyártás során többször ellenőrizzük és teszteljük poharainkat. A poharak csomagolása során a gépből kivett és már ellenőrzött poharakat, tisztaságuk és higiénikusságuk megóvása érdekében azonnal polietilén tömlőbe rakjuk, majd HLP-dobozba csomagoljuk.

Nyomtatási technológiánk

A korszerű gyártástechnológia lehetővé teszi azt, hogy a poharak palástját – mint élelmiszerbarát nyomathordozót – minőségi nyomtatású, egyedi grafikával lássák el, élelmiszerbarát festékanyag segítségével. Papírpoharainkat első sorban ofszet technológiával nyomtatjuk, ez a technológia gazdaságos, és jobb nyomatminőséget biztosít, mint a flexo nyomtatás.

Rendelési mennyiség

Európában a gyártók általában a nagy kapacitású technológiákat alkalmazzák, ezzel a technológiával a legkevesebb példányszám 100.000 db pohár, cégünk viszont már 5.000 darabtól gyárt egyedi 100%-ban fedett papírpoharakat. De nem ritkák az egy-kétezer darabos megrendelések, amiket tampon nyomással, vagy szitázással tudunk egyedivé varázsolni.

Kiegészítő termékek

Válogasson raktáron lévő termékeink közül a webshopban!

Webshop készlet

Tudjon meg többet az egyedi gyártású termékekről!

Egyedi termékek
© Eurocup Hungary Kft. 2016 | Kapcsolat | Cégadatok & ÁSZF