Rendeljen egyedi gyártású, személyre szabott termékeket

Az egyedi gyártás előnyei

Egyedi termékeink professzionális arculatot kölcsönöznek cégének

Papírpoharaink remekül hasznosíthatók reklám felületként is

A környezet tudatosság számunkra kiemelt szempont

Az egyedi gyártás menete

l

Ajánlatkérés

Telefonon, e-mailben vagy akár személyesen is kérhet árajálatot. Kérjük adja meg a szükséges méretet, kivitelt és mennyiséget. Kollégáink szívesen nyújtanak szakmai segítséget és szakértő tanácsokat.

Tervezés

A látványtervek készülhetnek meglévő formátumból, ehhez a nyomdai leadási segédletünket letöltheti innen. Igény esetén egyedi grafikai tervezést is vállalunk.

Gyártás

A nyomdai kész állomány elkészítése után a nyomdába kerül az alapanyag. A nyomtatást a stancolás követi, majd elkészül a késztermék.

T

Tesztelés

A gyártás során többször ellenőrizzük és teszteljük poharainkat. A poharak csomagolása során a gépből kivett és már ellenőrzött poharakat, tisztaságuk és higiénikusságuk megóvása érdekében azonnal polietilén tömlőbe rakjuk, majd HLP-dobozba csomagoljuk.

Kiszállítás

Igény esetén az elkészült termékek kiszállítását is megszervezzük.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt vesz igénybe az egyedi gyártás?

Általában a nyomdai grafika elfogadásától számított 14-20 napon belül elkészülnek egyedi gyártású termékeink. A pontos időtartamot azonban befolyásolhatja a gépek terheltsége, a grafikai állomány színei vagy terheltsége is. Árajánlatunkban a várható elkészülési időt előre jelezzük, illetve a megrendeléskor is egyeztetünk a várható gyártási időről.

A grafikai állományt milyen formátumban küldjem el?

A megrendeléskor elküldjük Önnek a pohár méret stancrajzát, valamint minden olyan információt, amelyre szükség van a grafika anyag elkészítéséhez. Ld. nyomdai leadási segédletünket.

Ha nincs grafikám, tudnak segíteni az elkészítésében?

Ha nincs Önnek grafikusa, természetesen vállaljuk a grafika megtervezését: 12.000.-/grafika/pohár méret +Áfa áron.

Felkeltettük az érdeklődését?

Ha igen, írja meg nekünk, hogy milyen termékekre van szüksége és mi rövidesen elküldjük Önnek ajánlatunkat, javaslatainkat!

© Eurocup Hungary Kft. 2016 | Kapcsolat | Cégadatok & ÁSZF